preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Klana"

Login
Koliko je sati?

   

Logo škole

  

Ovo je e-škola

Prezentaciju projekta pogledajte

na sljedećem linku:

 

Sigurnost i zaštita osobnih podataka na Internetu:

Sigurnost na internetu.hr

Azop.hr

Naša škola

Himna škole

Himnu škole možete preuzeti i poslušati na sljedećem linku:

Priloženi dokumenti:
Himna Os Klana.mp3

Školska marenda

 

Kalendar
« Kolovoz 2022 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
Prikazani događaji

S nama i za nas

Tražilica
vijesti
Svjetski dan knjige i autorskih prava
ANA RIBARIĆ / datum: 29. 4. 2022. 12:09

Naša se škola, kao i svake godine,  uključila u obilježavanje Svjetskog dana knjige i autorskih prava . Ovogodišnji moto manifestacije je „Knjiga kao prostor slobode“. Na koji način nam knjige pružaju slobodu, učenici petog razreda su otkrili u školskoj knjižnici, sudjelujući u aktivnostima čitanja poezije o knjigama i slobodi te slušanjem pjesama o slobodi kao što su pjesma „Sloboda“ rock grupe Medij i pjesma „Freedom“ koju izvodi Pharrell Williams. Učenici su pogledali i televizijsku emisiju učenika OŠ „Klana“ o autorstvu „Što je plagijat?“.


[OPŠIRNIJE]Natječaj „Plaćati porez je bitno“
ANA RIBARIĆ / datum: 18. 2. 2022. 11:41

Učenici 5. razreda koji pohađaju izvannastavnu aktivnost Građanski odgoj i obrazovanje sudjelovali su na natječaju Ministarstva financija "Plaćati porez je bitno“, koji je  namijenjen učenicima petih i šestih razreda osnovne škole.  Posebno je pohvaljena učenica Ira Marić za kreativan likovni rad koji je izradila na temu natječaja te je njezin rad izložen u galeriji radova na internetskom portalu o porezima TAXEDU. Za sudjelovanje na natječaju učenici su se pripremali uz vođena predavanja i radionice te gledajući video materijale i ostale sadržaje o porezima na portalu TAXEDU.

Pohvaljeni rad učenice Ire Marić nalazi se na sljedećoj poveznici u galeriji učeničkih radova:

https://www.porezna-uprava.hr/Documents/Galerija%20radova_17_12_21.pdf?csf=1&e=MD3icP

  


[OPŠIRNIJE]Valentinovo u školi
ANA RIBARIĆ / datum: 18. 2. 2022. 11:30

Učenici škole obilježili su Valentinovo pisanjem poruka punih ljubavi, a te su poruke stigle i do njihovih primatelja. Učenici razredne nastave sudjelovali su u natječaju povodom Valentinova te su se kreativno likovno izrazili. Sudjelovali su i na radionici Ususret Valentinovu u školskoj knjižnici te su poslušali i interpretirali prigodnu priču spisateljice Sanje Pilić „Veljača, zvrkasta“  i zaigrali memory sretnih misli.

     


[OPŠIRNIJE]Radionica sreće u školskoj knjižnici
ANA RIBARIĆ / datum: 14. 12. 2021. 12:51

Učenici 1. razreda sudjelovali su na radionici sreće u školskoj knjižnici, slušali su i interpretirali priču Gospodin Iz i gospođica Po, autorica Tamare Vučković i Jelene Brezovac iz serije slikovnica o razvoju socioemocionalnih kompetencija kod djece. Kreativno su se izrazili na temu priče o odgovornosti te su sa zadovoljstvom igrali zabavne i afirmativne igre za djecu.


[OPŠIRNIJE]Božićna bajka – 2. razred
ANA RIBARIĆ / datum: 6. 12. 2021. 12:19

Učenici 2. razreda nakon pročitane priče Božićna bajka, autorice Nade Iveljić te ususret Božiću, sudjelovali su u lektirnoj radionici u školskoj knjižnici. Kreativno i likovno su se izrazili na temu priče.


[OPŠIRNIJE]Prvi razred u školskoj knjižnici
ANA RIBARIĆ / datum: 5. 10. 2021. 11:56

Učenici prvoga razreda  posjetili su školsku knjižnicu i sa zanimanjem poslušali i interpretirali priču „Miš u knjižnici“, autorice Sunčane Škrinjarić. Priča ih je potakla na upoznavanje s pravilima ponašanja u knjižnici te su naučili kakvu građu školska knjižnica sadrži. Saznali su pri posjetu i na kakvim će aktivnostima i radionicama sudjelovati u školskoj knjižnici ove školske godine.


[OPŠIRNIJE]RSS


preskoči na navigaciju